FUNCIONAMENT DELS MERCATS

Podràs trobar-nos tots els dissabtes al mercat de Godella (ECO), entre les 9 i les 14 30 hores (menys quan el temps no ho permeta o estiguem a allgún altre esdeveniment. Informarem quan no anem a poder estar al mercat a la pàgina de facebook de pimentotorrat). Estarem encantats d’atendre’t i oferir-te els nostres productes casolans.

COMANDES ANTICIPADES

A la pestanya de comandes podràs realitzar la teva pròpia per arreplegar-la el dissabte al mercat de l’érmita de Godella. Al formulari de comandes trobaràs tota la informació per tal d’escollir allò que més t’agrade.

El pagament de les comandes es realitzarà al moment de l’entrega

El plaç límit per realitzar la comanda serà el dimecres anterior al dissabte de mercat a les 21:00 hores

CÀTERINGS

A la pestanya CONTRACTA EL TEU CÀTERING podràs trobar la informació referent a la contractació de càterings. Una vegada tinguem clar el que t’anem a oferir ens posarem en contacte en tu per arribar a un acord i organitzar l’event.

ALTRES EVENTS

En ocasions anem a fires, festes de pobles, trobades de foodtrucks o celebracions on oferim una carta totalment diferent a la dels mercats. Segueix-nos al menú desplegable que apareix baix de MENÚ PRINCIPAL, clica a la opció de pròxims events i mira que és el que anem a fer i on estarem.